Thursday, August 18, 2011

OTW BALIK KAMPUNG!

Harini aku rajin ckit nak update blog coz hati aku manyak suka ini hali.Hari ni aku balikkk kampung kooo.Dah lame aku tak jenguk kampung 7 bulan dah tu.jadi aku dah auto published kan entry aku ni.Sekarang dah kul 10 am.Maknanya aku dah diatas awan dah sekarang ni.Lagi 1 jam gtu sampailah ke airport yg satu lagi.


Yg best lagi harini aku berbuka puasa lebih awal dari biasa.Yehaaa=P


tweet..

Followers