Sunday, June 5, 2011

QUICK UPDATE!!

Sungguh huru hara ckit this week.Agaknya hormon tak berape nak seimbang kut.Hehehe.Seriously aku terasa nk p jalan2 makan angin jer.Tapi mcam takde kesempatan jer buat masa ni.=( Lagi 2 weeks mak aku akan datang melawat anakandanya kat cni.Tak sabaq aku! betapa rindu aku kt mak sampai termimpi2 tu.


Ni ade sekeping photo masa himpunan sejuta belia haritu.Yeee aku terjah jugak last day depa.Kat tepi tu aku dok berpanas sambil bebel2 nak payung.Tak lama pun,terus aku pegi KFC.Lapar dah perut aku dari pagi tak makan pape.Lagipun nak ambik kesempatan carik tempat sejuk.Ngeeeee.Oklah darling sume takde ape nak update lagi selamat berhujung minggu ya!

tweet..

Followers