Wednesday, June 22, 2011

REVIEW:SUPER 8

Bila movie Kungfu Panda released aku awal lagi plan dalam hati nak tengok.Tapi alih2 takde masa,kwn2 ko tak free lah.Jadinya last weekend aku tetap nak tengk jugak sampai2 jer movie dh start dah.Next movie pulak 3/4 jam lagi.Maleh aku nak nunggu jadi settle dengan Super 8 sajo.


Interesting jugak citernya plus ade kelakar2 ckit.Super 8 banyak berkisar tentang kehidupan remaja and family yg tiba2 lak jadi adventureous.Oklah kami semua yg tengok tu puas hati tak sia2 jugak aku tak dapat tengok Kungfu Panda.Pastu masing2 melantak ice cream sedap giler ni.

Next catch Transformer!

No comments:

tweet..

Followers