Wednesday, June 22, 2011

KEJADIAN AWAL PAGI TADI

Kejadian awal pagi 5 am tadi.Ye semalam aku and the gang tido lewat mengadap laptop.Walaupun aku ni selalu online tetapi ade masanya aku tertinggal satu dua info or senang citer LUPA.Ya Allah tiba2 aku cam org sasau jer

cepat!cepat!p tadah air!

Kan bermula harini takde air sehingga Jumaat.Tiga hari tu beb ni first time merasa selama tu.Ntah tak pasti selama mana aku bertahan,ade jugak yg mandi sungai ni karang.


Kami dah siap tadah satu baldi besar and 21 botol air.Sebenarnya aku pun tak pasti kawasan aku kene jugak or tak ni kira standbylah.Aku try web SYABAS nak carik info namun hampa web tu langsung takleh bukak.Nasib baik ade blogger yg buat post pasal lokasi2 yg terjejas.Boleh cek di SINI.Alhamdulillah kawasan aku tak termasuk pun.Boleh buat keje dengan senang hati^_^ Nak Ice Cream paling sedap?

4 comments:

najihah sahami said...

haha...kalau xde air..mmg susah laaa dibuatnya.

Kiko Berdendang said...

Moralnya...jimatlah guna ayer...

delour said...

najihah sahami
semua keje terganggu lak kan..

delour said...

Kiko berdendang
3 hari tu mmg berjimat bebenorlh nmpak gayanya...

tweet..

Followers