Wednesday, June 22, 2011

LAJUKAN INTERNET.


Dalam sehari dua tiga kali benda ni jadi dahlah sekali jadi kadang2 sejam dua paling lama dari tengahari sampai ke lewat petang.Hampir setiap hari aku berdepan dengan bende gni.Aku ni nak kene cek email tiap masa.Kenapalah depa ni susah sgt nak bagi service terbaik sedangkan kita bayar ape.Alahai.Aku tengah dok usha hp terbaru macam best jer.

No comments:

tweet..

Followers