Tuesday, June 21, 2011

LATA ISKANDAR WATERFALL

Sepanjang perjalanan ke Cameron tempoh hari kawan aku asyik citer tentang satu waterfall ni which is Lata Iskandar yang die kata sangat cantik.

''Kat tepi jalan jer jap g ko tengok yer''

Bila dh nampak sign board Lata Iskandar kat tepi jalan ,aku rasa teruja giler dah kawan aku kata sgt cantik.Sekali aku tengok wow!!Cantik btul ciptaan Allah ni.Aku tak pernah tengok waterfall secantik ni.Sampaikan aku tak ingat langsung nk snapkan photo waterfall tu.Jadi aku agak balik karang leh singgah jap nak ambik photo jer.

Ni photo sipi2 yg aku sempat snap dalam kete memandangkan kami tak singgah takut gelap pulak balik karang.Photo yg aku ambik ni langsung tak menunjukkan betapa cantiknya Lata Iskandar ni,so aku decide google image jer.

google

Ni photo yg aku google namun bagi aku photo ni tetap tak menggambarkan kecantikkan tu.Bila tengok secara live cantiknya berganda2.Wish one day aku dapat datang ke sini lagi.

3 comments:

ComeyBelako said...

thanks adik for dropping by. lamanya tak pi cameron.

delour said...

comeybelako
welcome kakak=)

stellaizz said...

wahhhhh cantek nyer keindahan alamm..dah lama x mandi air terjun :)

tweet..

Followers