Thursday, June 23, 2011

DAPAT GRAPEVINE!!WEHOOO!!!

Dua hari lepas aku buka blog aku and tiba2 ada Grapvine beb.Aku perati betul2 macamane nak gune bende ni.Pastu aku reload balik takde pulak.Ok fine!Aku blogwalking lak,sampai kat blog Hanis Zalikha aku nampak Grapevine lagi.Tapi kali ni aku follow step yg depa bagi tu.

Dan tadi aku cek churp2 eh ade dualah and dapatlah 20sen.Sebenarnya aku blur macamane Grapevine ni berfungsi.Tapi takpelah taktau aku google jek nnt.


Aku budak baru belajar.Cara mudah dapat Samsung Galaxy?

2 comments:

Mohamadazhan.com said...

terbaik tu =) rezeki murah...

delour said...

mohamadazhan
alhamdulillah=)

tweet..

Followers