Monday, May 12, 2014

Siapa pengguna Sunsilk?

Siapa pengguna tegar Sunsilk sila angkat tangan??Sape2??Aku jugak antara penggemar Shampoo Sunsilk tu.Baru dua tiga bulan aku jadi pengguna setia sebab kan shampoo tu buat rambut aku jadi lembut semacam jer.Hahaha!



Aku suka yg botol color pink tu.Serius rambut jadi lembut kan dalam tu ade minyak almond,argan,nyiok,jojoba & olive.Wangi gilerrr!!Sebelum tu korang yang ade hair problem checkout Sunsilk untuk lebih kepastian.Aku dah korang bila lagi??

Rambut gugur,kering jadi lebat & bouncy2 gitu.

Shampoo bawa daku ke Korea.Click

No comments:

tweet..

Followers