Monday, April 16, 2012

Luncheon with Bubble

Lama sudah aku tak update pasal si kecik ni..


Bubble makin sihat dan semakin kuat makan sekarang.Makan pun main pilih2 ikut sedap mulut die jer.Agak-agak ikut tuan dia kot.Hehe..Lunch harini nasi lemak daun pisang yang aku beli pagi tadi jer.Sesambil aku makan tu bubble pun dok join sebelah makan sekali.=P Korang lunch pe tadi??



4 comments:

saya_arief said...

comellll sangattttt.
;)

zera eira said...

zera minum je lah. na diet. kim slam bubble awak tu ye. :)

delour said...

saya_arief
tq arief!=)

delour said...

zera eira
waa zera u dh slimlah beb..no need diet2..hehe..sy dh smpaikan slm tu bubble siap angguk2 kpale lagi=P

tweet..

Followers