Monday, April 16, 2012

Perempuan memang suka baling2 barang ek??

Perempuan memang suka baling2 barang ek bila gaduh?Itu antara soalan yang ditanya lepas tengok sorang awek  baling handphone pakwe die sampai berkecai..


Memang perangai pompuan gitu baling2 handphone,baling2 pinggan mangkuk and ape jerlah yang boleh dicapai masa die tengah marah tu..

Perempuan ni tak pikir ke kut2 barang yang dieorang baling tuh berharga?Contoh cam handphone tadi tu.

Orang kata kalau tengah marah tu handphone pun depa nampak macam meja.Tapi ade jenis yang dua tiga dua tiga nak baling sebab time tu die dok pikir kalau aku baling handphone pakwe aku ni macamana die nak pujuk aku nanti..So letak balik handphone baling kerusi lak.. 

Tak semua perempuan macamtu yer.Ade jenis yang cool jer tahan marah ade jenis yang guna mulut jer.Macam2lah cara dieorang..Huhu..senang citer perempuan ni makhluk yang tak leh nak diduga perangai die..bersedialah...=P

Pic kredit to google.


No comments:

tweet..

Followers