Monday, April 16, 2012

Pengacara Popular hampir mati akibat minum peluntur pakaian!

Aku tau kat pale otak korang sekarang mesti nak tau "Sape pengacara tue?".Jap2 yer nanti aku bagitau.

Pengacara ini dimasukkan ke wad kecemasan Hospital Serdang akibat minum peluntur pakaian dan telah pun dipindahkan ke wad pesakit luar selepas keadaannya dikatakan stabil.

Pengacara wanita rancangan gosip tempatan popular yang bersiaran setiap hari minggu itu berbuat demikian akibat tekanan dari masalah yang berlaku pada dirinya.Dia juga sempat memohon maaf di laman Twitter agar dirinya diberi kepercayaan kerana dia sendiri tidak dapat menahan tekanan yang dihadapinya.

Siapakah dia???Akak pun tak tau dikk..tunggu jerlah berita dari orang yang lebih tau..Hope pengacara itu lebih tabah dalam menghadapi dugaan hidup..

Pic kredit to google.


2 comments:

black_mel said...

owh..tp org yg disyakki x mengaku kat twitter dia..ader dlm beautifulnara..

buat apa nak merosak badan..

delour said...

black_mel
pulak dah..mcm2 hallah kan sejak kes gaduh haritu.

tweet..

Followers