Thursday, January 5, 2012

Keranamu Si Hitam!

Keranamu jugak aku ngn abg chik sentap tak hengat dunia..Ntah pape jer..aku ni jenis nak bende settle cepat jadi karang kite takyahlah nak penatkan otak pikir lagi n klu ade silap kite still ade masa nak perbetulkan.Betul tak?Tak suka keje kelam kabut ni.


Perangai gini menurun dari mak lah ni.Hehehe.Anyway nak beli si hittam tu buat keje part time dah katanya nak kasut hitam.Dari rabu minggu lepas asyik bertangguh jer ofcourselah aii risau..Bila Si Hitam tu dah depan mata barulah redaaaaaaa...ahhh banyak tul dramaaaa...

No comments:

tweet..

Followers