Thursday, January 5, 2012

Tompok2 merah mengundang curiga!

Terkejut aku bangun pagi2 tengok bubble dah monyeng.Habes bawah badan die kaler merah2.Semalam aku lepaskan die dari cage tapi lupa pulak nak letak balik,so semalaman lah Bubble enjoy kat luar tu.Mesti korang ingat aku yg dapat tompok2 merah tu kan..ngeeeeeeeeeeee..


Nak tau kenapa die jadi gtu??


aku xdpt nak ambik pic lower part bubble die asyik gerak jer.

Rupanya Bubble p berkubang dalam mangkuk sardin aii!!!!!!!!!Aku letak baki sardin tu dalam mangkuk ingat esok bolehlah nak goreng2 tp Bubble dah main goreng2 dulu.Jahat Bubble kooo..=(

No comments:

tweet..

Followers