Sunday, February 12, 2012

First time tengok Neelofa...

Kul 2 ptg tadi aku dah siap2 duduk depan tv nak tengok Nona katakan.Harini first time aku tonton Nona untuk tahun ni tau.Macamana tah gaya Neelofa jadi host.

payah betul nak google gambar Farah Fauzana & Neelofa berdua.Ape depa berdua ni tak pernah ambik gambar bersama ke..

My first impression lepas menonton tu~aku suka gaya Farah Fauzana yg santai and macam biasa die nampak selesa sangat2.Neelofa pulak hmmm nampak jugak aura sebagai pengacara and dia tak nampak kekok pun.So nice!Bahan cerita pun dah pelbagai sekarang yang penting tak buat aku bosan.=P

Jadi minggu depan aku nak tonton lagilah=D

Pic kredit to google & MohdKhairi

No comments:

tweet..

Followers