Monday, February 13, 2012

Bangbang Boom Cheezy Wedges Powder..

Picasa mmg bikin aku dalam kesusahan betullah sekarang.Mana aku nak carik sume pic adoyai mampuih lah aku nak menjawab nya nanti!


Jadi sekarang citer aku pun xde gambar.Dalam 2,3 minggu lepas aku ade order satu pek cheezy wedges powder.Tau kan macamana rupanya yg kaler oren2 tu.Tak kenal p google yer.Cheezy wedges sauce tu kita wat makan kentang macam yg KFC nyer tu.

Setelah sampai aku excited giler siap goreng kentang banyak tu.Sekali masuk dalam mulut rasa makan cheese plus garam!!!Masinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!Klu lidah aku ni problem aku tak taulah tapi kawan2 aku yg sama join dengan aku pun complain bende yg sama.

''Boleh dapat penyakit aku makan sos kau ni''

Ade lagi tu ha dalam container baki yang aku buat hari tu sampai sekarang aku tak sentuh lagi.Yang KFC punyer tu depa pakai sos keju yang mana satu eh?Cheezy wedges KFC sedap jer...

Pic kredit to google.


No comments:

tweet..

Followers