Sunday, January 15, 2012

Hijabista : Irma Hasmie..

Irma Hasmie cantik & manis orangnya.Artis ni sebelum berhijab aku tak ambik port sangat tapi aku tahu Irma Hasmie ni cantik orangnya sebab my fren yg pernah jumpe Irma  kata macam tu.Aku start noticed her bila isu dia bersama Nabil itu pun aku still dengar2 macam tu saje.

Dan apabila Irma Hasmie berhijab penuh aku jadi...''cantiknya die''.Aura pada mukanya menunjukkan dia lebih tenang dan matang(ini salah satu doanya di Mekah).
Irma Hasmie mula berhijab setelah kembali dari mengerjakan umrah bersama ibu dan adiknya.Tahniah Irma tak semua orang mampu berubah secepat itu.Pertama sekali Irma tampil sebagai gadis berhijab adalah semasa Majlis Rafflesia tahun lepas.Perubahan yg berlaku keatas Irma Hasmie itu pasti menggembirakan peminatnya..=D


How she wears Hijab?


google

google

Irma pakai anak tudung melekat kat kepala okeh jer klu aku tu confirm macam bola muka aku..hehe..


4 comments:

FarHANa aZwA said...

cantik sgt dia ni

Adam said...

alhamdulillah, sorang da insaf

delour said...

farhana azwa
yup cantik sgt!sy sgt adore die sejak die berhijab=D

delour said...

adam
yerr..hope ramai lagi artis ikut jejak die=)

tweet..

Followers