Monday, January 16, 2012

Ada Ong Punya!Ka-ching!=D


Grocery shopping mesti ada dalam list tiap2 minggu.So bulan ni banyaklah kaler merah &  tangerine yg aku nampak kat supermarket tu.Bila dah kiri kanan buah limau maunya aku tak terpengaruh .Beli jugak beberapa bijik limau=PSay hi to my limau!Hahaha..

So balik rumah sesi memasak pulak.My favorite chicken curry!

Malam macam biasalaa checking email yang tak pernah habes2 tu and tetiba aku dapat this email yg aku tunggu2.



Waaaa rezeki datangggg walaupun urusan tu makan masa hampir sebulan jugak tetapi hasilnya berbaloi.Thumbs up Bang Cik=D!

No comments:

tweet..

Followers