Monday, January 16, 2012

Awas!Julia Perez & bra berduri!

Julia Perez kenal tak kenal ni?Alah korang memalu lak of course lah kenalllll kan.Kali ni nama Julia Perez masuk blog aku lagi disebabkan ke''kreatif''an minah ni..

Kali ni Julia Perez muncul dengan bra berduri aka bra ala duriannnn,bukan laserr yer aku ulang bukan laser.Aku dah cakap kan minah ni kreatif korang tak cayer.Memula aku tak percaya gak tapi bila aku tengok gambar ni..


Aaaaaaaa macam durianlahhhhhhhhhhh

Pic kredit to Kapan Lagi

No comments:

tweet..

Followers