Tuesday, September 20, 2011

Watson Brand

Korang kan nak bagitau Watson ngah wat promotion 2nd item for Rm1 only!!Patutkah aku tolak???Noooooooo terus lah kita ke Watson yer.Actually utk brand Watson jer kut..Aku sedih giler Watson kat tempat aku kecik sangat jadi barang2 pun tak banyak.=(


Dulu aku pernah buat post tentang Creme Bath Watson color biru tu. Sangat best dengan rasa MINT lagi sejuk2 berangin gitu.Klu korang pakai pagi2 before pergi kerja tu confirm segar badan korang!!Body wash yg botol kecil tu wangiiiiiiiiiiii uolss..

No comments:

tweet..

Followers