Tuesday, September 20, 2011

''Maher Zain LIVE in Sarawak''



Kepada orang Sarawak syoklah korang Maher Zain nak buat konsert kat Sarawak. Orang Sabah and Brunei pun comfirm datang sekali ni kan.Aku pulak di KL=( Maher Zain ni famous tul kat Malaysia,sampaikan layak menerima enam anugerah platinum setelah 120K albumnya berjaya dijual di sini.Ini maklumat utk korang refer yer:

Maher Zain Live in Sarawak
Tarikh : 19 November 2011
Masa : 8 pm
Tempat : Stadium Perpaduan Kuching
Harga Tiket : RM103, RM203, RM303

www.ticketcharge.com.my
**pembelian secara atas talian diberi 10% disc
pic kredit to MyStar


2 comments:

cik Beskod said...

wah... best nye.. time tu dah g kuching dah huuhuhu tapi tiket mahal x mampu ler huhu

delour said...

cik beskod
sis lak still kt kl deng...wuaaa..bli online yang dpt disc..

tweet..

Followers