Friday, August 12, 2011

RICKY MARTIN & PASANGAN GAYNYA


Before ni Ricky Martin dah mengaku yg dirinya adalah gay dan sedang hangat menjalinkan hubungan dengan pemain saham Carlos Gonzalez Abella.Namun Ricky Martin masih lagi menjadi kegilaan ramai wanita.Ayat yg paling aku tak tahan bila Ricky kata:

"Carlos memang tinggal di Puerto Rico, tapi dia datang ke Miami hampir tiap setiap minggu. Dia bekerja sendiri. Apa yang pasti, kami tidak pernah berpisah lebih daripada 10 hari," 

Aku rasa mg patut pun banyak perempuan minat kat die sebab die tu secara fizikalnya umpama lelaki sejati ala2 hero gtu.Dan aku tak pahamlah lelaki2 gay ni pasal pe carik puak sejenis.And lagi satu klu gay banyak yg hansem2 kan.

No comments:

tweet..

Followers