Friday, August 12, 2011

VASELINE HEALTHY SUNBLOCK

Korang kuar rumah pakai sunblock tak?Aku kdg2 pakai kadg2 tak tgk mood akulah.Tu yg kulit macam dah burn jer.Jadinya aku ke Watson 2 hari lepas nak topup Safi Rania aku yg dah habis tu and mata aku nampak bende color oren cerah ni.

Eh2 bila lak Vaseline ade Sunblock nih??

Selama ni pun aku pakai jer produk dari Vaseline nih.Moisturizing lotion & lipbalm nyee.Syiookkk.!!So aku ambik sebotol nak try dulu. 



Dengan SPF30 tu dah cukup bagi aku memandangkan aku bukan dok bawah matahari selalu pun.Klu okeh aku rembatlah beberapa botol lagi.=P

No comments:

tweet..

Followers