Tuesday, February 1, 2011

DEPA YG KAT MESIR TU NAK BAWAK BALIK MALAYSIA KE TAK?

Tiba2 terasa muak tgk pic model tandas yg lebih 50 keping tu.Ade yg bising2 nak kn pelajar2 kita kt Mesir tu bawak balik Malaysia jer.Bukannya depa dpt buat pape pun dok negara jiran tuh.Duet habes jer.

Ok itu antara kata2 yg masuk dlm telinga haku ni.Haku pun risau jugak kerna ade kwn2 gak yg belajo kat sana.Some of them tak dapat dihubungi lagi and some yg dh selamat sampai tempat berkumpul tu.Klu haku ni jadi mak pak dieorg mmg haku nak anak2 haku balik lebih selamat.Walaupun depa berkumpul sesama rakan2 keselamatan still tak terjamin.Mak pak risau je memanjang.Makan minum,wang,keselamatan sapa nk jawab tue.

Yang tak dapat dihubungi tu nth macamane pulak nasib dieorg.

Perlu ka depa ni dibawak balik???

1 comment:

Zik said...

semoga semuanya selamat... amin

tweet..

Followers