Thursday, December 29, 2011

Untuk adik tersayang=)

Semalam aku p interview utk kerje.Alhamdulillah dapat.Maklumlah sekarang cos hidup makin tinggi jadi nak taknak kene wat part time jugak.Klu ada rezeki lebih karang lehlah bagi lebih kat mak aku=)

Dah sampai rumah tu tiba2 adik aku call,die nak tagih janji ler tu.Well dalam 2 bulan sekali gitu aku akan kirim magazine kat die.Kat kampung aku tu payah betul nak dapat magazine2 melayu yg ade magazine cina jer.


Kebetulan aku dah siap2 beli magazine dara.com ni utk die.Nanti tinggal nak poskan jer.Bulan depan yg lain pulak kut.Sesambil tu adik aku cerita jugak yg kpg aku tu tak ketinggalan jadi mangsa banjir.Air paras pinggang koooo..Hope cepat2lah banjir tu surut kesian pulak aku tengok mak aku kene bersihkan rumah nanti=(

2 comments:

eyndayusoff said...

Apa kata langgan aje setahun utk adik majalah apa-apa...mesti dia hepi ;-)

delour said...

tulah kak ada jugak sy terfikir gtu..nantilh sy tanya die nak langgan majalah ape..=)

tweet..

Followers