Thursday, December 29, 2011

Ombak Rindu di Youtube Yahooo!!

Yoheee Ombak rindu dah ade kat youtube..Thanks kat kekawan kat facebook korang laju jek dapat update ek..Apelagi aku terus downloadlah walaupun line ni sipi2 jer...


2 jam tu berbululah aku tunggu nak habes downloadnye.Oh ye korang yg nak download klik CINI k.




Selalunya klu nak download aku gune real player jer sebab tu paling mudah.Kekadang tu aku gune keepvid jugak.Tengok,lame lagilah nak habes.Takpelah aku sanggup tunggu utkmu ombak rindu..ngehngehngeh

No comments:

tweet..

Followers