Tuesday, December 20, 2011

Terima Kasih Ustaz Azhar Idrus=)

Dulu aku tak kenal pun sape Ustaz Azhar Idrus ni.Nampak jugak kekawan aku share2 link kat facebook tu tapi aku wat taktau jer.Aku bajet Ustaz ni same jer macam ustaz2 yang lain tu.

Aku mula terjebak dan tau rupa-rupanya Ustaz Azhar Idrus ni satu fenomena gitu selepas aku 'Like' fb Wardina Saffiyah.Kira ada terdetik ckit kat hati ni sapolah Ustaz ni kawan2 aku asyik sebut jer.


Aku pun trylah tengok video Ustaz Azhar ni kat youtube.Pangggg!Menyesal aku tak tengok dari dulu lagi.Bertambah ckit ilmu yang aku ada ni.Tulah klu bab majlis2/video-video ilmu ni jangan pandang sebelah mata jer.Dahlah dapat ilmu dapat pahala pulak tu.Ilmu tu karang berguna utk kehidupan seharian kita takdelah jadi manusia jahil!

Pic kredit to Sinarmawaddah

No comments:

tweet..

Followers