Tuesday, December 20, 2011

Handbag Heaven...

Eh dah Selasa ke?Rasa kejap je hujung minggu.Masa cepat tul berlalu sekarang uolls.Blog aku ni kejap2 tenggelam kejap2 timbul,bukan ape aku sibuk ckitlah stock baru banyak dah sampai.Kene handle sorang2 pulak tu.Jadi agak kelam kabut di situ.

Korang kalau rasa free meh jenguk blogshop aku,cuci2 mata orang kata-->Trick-UP



Dua ni je aku sempat tepek yg lelain tu korang tgk kat TrickUP yer.Semalam naik berpinar mata aku resize gambar SATU2!Harini aku rekruit Bg Chik tolong aku cepat ckit siapnye.=P Oklah nanti2 aku update lagi k..

No comments:

tweet..

Followers