Wednesday, December 21, 2011

Airport banjir..



Today ada cerita agak sedeh cikit one of our family member akan berpindah.Ini adalah kali pertama Mak Teh akan berjauhan dari atok and nenek aku.Hari yg cerah tetiba macam nak hujan pulak.Korang pepaham lah yer.Lebih2 lagi mak aku akan banjirlah airport ituuuuuu.

Baru jer sejam lepas Mak Teh aku tepon sora die alahaiiii bikin aku sedeh jer..=(Hmmm...Ingat nk citer panjang lagi tp takat ni jelah dulu karang aku sambung balik..**lap airmata**

Pic kredit to google.

No comments:

tweet..

Followers