Sunday, December 11, 2011

Si Penyamar Amira Afiqah..

Amira Afiqah this girl sangat kasihan tau.Dari blog2 yang update pasal die mengatakan ada orang menyamar sebagai Amira dan buat satu blog yang kutuk2 KPop.Apelagi peminat-peminat KPop marahlah.

blog si penyamar tu

Muka Amira Afiqah yang terpampang kat blog tu pulak yang jadi mangsa serangan.Aku tak fahamlah ape masalah si penyamar tu.Stop curik identiti orang lain and now u see orang yang tak bersalah pulak kene tanggung beban.

Ada komen yang siap kata nak toreh muka Amira tu dengan pisau lagi!Hey wake up lah!!Bercakap tu biar guna otak jangan ingat  Malaysia ni takde undang2.With more than 100 comments now korang tau yang si penyamar ni just nak attention!Aku tak sabar nak tau siapa siapakah die tu... 

No comments:

tweet..

Followers