Monday, December 12, 2011

Kat mana Semarang ni???

Harini selangor cuti kan?Pagi2 aku dapat call..

''Ko kat mane na?Jap lagi pakcik ambik ko kita g Genting mak ko ada sekali ni''

Aku yang tengah mamai tu ahhh??Biar tul baru 2 hari lepas aku skype dengan depa tapi time tu depa kat umah lagi sekarang ni dah kat KL pulak.

''Biar betul ni???''

Aku dok tanya macam2 dengan pakcik aku sekali..


''Tipu jerlah...''


Ahh pandailah korang!Pakcik aku dok kata nak p Semarang jadi disuruhnya aku buat research cikit pasal tempat tu.Nama Semarang tu pun aku tak pernah dengar kat mana agaknya yer.Pas habis bual2 kosong tu aku terus bukak email macam biasa tiba2 nampak email Airasia fly ke Semaranglahhhhh...godek2 lagi tix only RM27!!! Sekarang aku faham kenapa=P

Pic kredit to google

No comments:

tweet..

Followers