Friday, December 30, 2011

Sesi leleh air mata bersama Maya Karin..

Hebat ko leleh bersama Maya Karin lagi tu.Waaa tak tahan kooo nasib baik aku tak tengok movie ni kat wayang klu tak maluu jekkkk..Tak menahan aku tengok part sesedih ni..Patutlah ramai yg kate kene bawak tisu klu nak tengok ombak rindu ni..


Aku tengok sensorang jer time ni aduh leleh air mata aii.Nasib baek hidung merah aku tu tak nampak ek=P Time ni baru sekerat jalan citer dah nanges..Hehe..Pas habes movie cecepat aku lap air mata karang kawan aku nampak pulak.Malu aiii.=P

p/s japg aku nak blogwalking,hope korang ade kat umah lah yer...

No comments:

tweet..

Followers