Friday, December 30, 2011

Inilah impian terbesar aku Tahun 2012..

Lagi beberapa hari kita nak new year kan korang.Tahun 2012 maka semakin meningkatlah usia aii.Rasa baru2 jer dapat tittle sweet 17 sekarang dah tak berape sweet dah.Hehe.

So tahun baru ni aku tak ketinggalan nak pasang Impian 2012 jugak.Nak tahu ape impian aku tahun 2012 ni??Tengok kat bawah ni aku dah listkan...


Yang pertama sekali aku nak membahagiakan mak aku,and nak luang lebih masa bersama dia.Yelahkan sebelum ni aku asyik berjauhan jer dengan mak start dari aku study sampailah aku keje sekarang ni.Impian aku dari dulu nak bawak mak dok sekali ngan aku



Yang kedua nak saving banyak ckit sebab dotdotdot=DSebab tu kene bagitau kemudian tau dah comfirm baru syok bercerita ngan korang tak gitew.Hehehe.

Yang ketiga nak buat something yang tak pernah aku buat before ni.Maksudnya aku nak try aktiviti barulah.

Setakat ni itu jelah impian terbesar aku dalam tahun depan yg mampu aku fikirkan.Klu ade lagi nanti aku tambah ek..


2 comments:

lia fen said...

sebab dotdotdot....?? sebab nak kawen eh...;)

delour said...

lia fen
adakah itu sbabnyer??jengjengjeng=Pxmao ckp dululah lia akak nak wat suprise..hehe..

tweet..

Followers