Wednesday, December 14, 2011

Rambut gugur semakin teruk=(

Oh my dear rambut aku kemain banyak gugur macam air mengalir dah gayanya.Rasa nak menangis pun ada=( Lepas aku baca forum tadi aku nekad nak stop gune shampoo rejoice tu depa kata banyak chemical.


Bila aku tengok lantai mak ai rambut aku jer bersepah kat situ.Aku rasa dah tahap serius bebenor dah ni.Korang yang tau macamane nak kurangkan rambut gugur aku ni pls pls tell me..

Bantuan anda sangatlah dihargai=)

Pic kredit to google.

8 comments:

Alin Marlini said...

samala ngan Kak Alin. Semakin hari semakin byk..dah penah try Himalaya tp tak jalan jugak...huhuhuhu

delour said...

alin marlini
sy risau btul kak alin member2 dok tegur rambut makin jarang=(sy sibuk carik kat forum jer ni kut2 ada produk yg bagus ke...

misz eyza said...

rambut sy dlu pun banyak gugur jugak kak lepas rebond. lepas tu sy guna loreal care syampu yg botol die colour oren transparent tu. alhamdulillah, pas 5 bulan, dh kurang rmbut gugur.

delour said...

misz eyza
ahaa dulu pun akak guna loreal tu eyza bfr tukar ke rejoice..tp xde perubahan pulak=(

misz eyza said...

akak x serasi la tu. kna wat treatment la cegitu ^^

YANI SLiM said...

Aslkm,

Blogwalking here...

We have product named Enjuvenate diminum utk anti-ageing dan elak rambut dr gugur yg teruk. boleh diambil jika u berumur 30 yrs above.

Btw, visit my blog for slimming tips with NO DIET n be my online/virtual biz partner for passive income with Bios Life SLiM. U just drink to shrink!!! ;))

pm/call me for more info 012 2048141

delour said...

misz eyza
tulah family akak pun suggest gitu klu dah tau punca senang tak rawat kan kan=)

delour said...

yani slim
tq kak yani..nnt sy usha2 kat blog akak yer=)

tweet..

Followers