Saturday, November 12, 2011

Kehebatan Samsung Galaxy Note...




Tengok video Galaxy Note pun dah teruja kan???

Apa yang menarik tentang Galaxy Note...

1)5.3'' Large Skrin-Bila tengok skrin besar puas hati betul tak?Macam-macam anda boleh buat di situ.

2)World first 5.3'' HD Super AMOLED Display-Gambar yang kecik boleh dilihat dengan lebih besar macam guna kanta pembesar=)

3)Minimum Skrin Scrolling & Transition-Disebabkan skrin yang besar jadi anda tidak perlu nak sroll2 selalu dan kebolehan untuk mengalih skrin macam yang ditunjuk dalam video diatas.

4)S Planner - Tools untuk anda mengurus jadual harian anda.Boleh save segala maklumat berkaitan kerja atau tugas pada setiap tarikh.

5)S Memo-membolehkan kita merekodkan segala bentuk idea yg ada.Macam tulis atas kertas tapi lagi best boleh tambah gambar,rekod suara,texted type,nota tulisan tangan ataupun lukisan.Siap boleh edit dan crop.

6)S Pen-Saya kategorikan sebagai pen pintar.Anda dapat lihat kebolehan S Pen pada video diatas.

7)Camera belakang 8MP with LED Flash/Depan 2MP

Ada banyak lagi kehebatan Samsung GALAXY Note ni.Sesiapa yang berminat boleh lihat dulu spesifikasi Galaxy Note ni di SAMSUNG .

No comments:

tweet..

Followers