Tuesday, June 21, 2011

KEA FARM & LADANG TEH

Selama seminggu jugaklah aku sepi dari berblog sebabnya keluarga aku datang so kene entertain depa dululah yer.Walaupun cuma 2 hari(3 hari depa p kenduri) jumpe atleast lepas jugak rindu kat mak aku.


First day berjanji tak agak2 jumpe kat Cameron Highland.Dengan aku yg tak pernah jejak kesana excited giler.Aku bajet Cameron tu ala2 tempat omputih gitu.Pening aku tengok jalan naik ke sana.Kul 2 ptg baru sampai ntah pape kwn aku bgtau tempat tu dekat bagi aku jauh giler.

Dah sampai nothing wow me lah=( Aku over excited kut.My first time experience ni tak hebat mane pun cuma ke Kea Farm and Ladang Teh jer.Tak menyempat yang oii depa dh nak balik.Kiteorg sampai lewat sgt.
Photo:Kea Farm


Aku ingat nak rembat beberape pasu cactus ni tapi bila difikirkan balik tak jadilah confirm aku biar jer cactus ni karang.Hangat-hangat tahi ayam jer.


1 for RM1 harus aku ambik untuk kawan-kawan jer.Aku tak layan sangat coz aku lebih suka fridge magnet.


Beberapa jam pastu kiteorang dah nak balik.Depa nak balik Kpg aku lak nak ke KL.Sebelum balik tu aku singgah jap kat Ladang Teh ni ha.

Cantik!Hijau!Fresh!


Ended at Tea House minum teh.

Besoknya depa balik KL.Jalan2 KL lak.=)

No comments:

tweet..

Followers