Thursday, May 12, 2011

KARAOKE DI JALAN IPOH

Dah lama tak melalak kt karaoke so bila ade masa lapang tu jengah gaklah kt tempat fav kawan aku nih.Tempat karaoke yg kiteorang pergi ni terletak kt Jalan Ipoh.Aku tak ingat nama tempat tu yg pasti dlm mall.Nanti aku check balik name tempat tu.


Kiteorang dapat Happy Hour package Rm13 per person plus Free Drink for 3 hours.Aku suka sgt2 drink Sprite Lemon ni tengah panas2 dijamu minuman yg sgt segar wow!!!


Kawan aku suka sgt karaoke kt cni sebab murah dan service pun ok.Berbaloi youu.

Jadi lain kali leh pergi lagi^_^

tweet..

Followers