Monday, May 9, 2011

HADIAH UNTUK MAK SEMPENA HARI IBU.

Selamat Hari Ibu semua!!!Walaupun dh lambat sehari.Hehe.Ingat tak entry Hadiah Hari Ibu?Memandangkan aku dok jauh dari family jadi hadiah Hari Ibu cuma mampu aku kirim gune Pos Malaysia jer.Berjasa tul Pos Malaysia buat anak2 yg jauh mcm aku ni.

Bag,baju,and tudung tu dh macam biasa sgt.So kali ni aku nak bagi benda lain.Jadinya aku order online ajerlah.Nak tau aku bagi ape??Heheheehe..Aku bagi Baggu Shopper Bag!!!curik idea Sis Verde...ampun2 ^_^ .Bolehlah mak aku shopping dgn lebih bergaya!Hahahaha.Selain tu leh kurangkan bag plastik kan kan kan.



Tapi lambat ckit lh sampai hadiahnyer tu aku pun baru order sabtu lepas..Harini aku dh bergayut sejam dgn mak aku.Macam2 gosip kuar.Hahaha.

No comments:

tweet..

Followers