Saturday, May 7, 2011

TIKET FLIGHT MURAH

Cleaning time!!!!Aku tak taulah dari mana dtgnya lipas kt rumah ni.Yg heran tu sejak 3 bulan ni mcm nak serang rumah aku jer.Hahaha.Nyah ko dari rumah aku ni.!Lepas spray dengan  racun lipas tu adelah kurang ckit.Tak selera makan eeeee nengok menatang tu larik2 kt lantai.


Tiga ekor terbunuh pasni aku akan bunuh semua kaum kerabat koooooo!!!

Sesambil tu bukak fb cek2 status and main game saje..Aku dh adict dengan gaame Cake Life and Zombie lane ni.Baru 2 hari main aku dh sangkut.Sesajer hilangkan boring sebab aku nak rehat puas2 hari sabtu ni.Besok aku ade manyak kejo lorrrr.


Cake Life

Zombie Lane

Tgah online ni boleh pulak aku jumpa tiket flight murahhhhh uuuuuuuuu.Aii apelagik  cepat2 book dulu karang laju jek rega tu naik.Percaya tak aku dpt tix rega RM14 saja not including tax bagai lah.Kira oklah tu sebelum ni paling murah aku pernah tgk RM0.01 sajooooooo.Lagi laju kawan aku book nak balikkk.


Tu harga yg aku dh bulatkan merah tu.Pecaya tak?Yg Kch-KL tu je paling murah promo aku dapat..Jumlah sume tak sampai RM250 punnn.Klu Airasia buat promo lagi murah pasni cmfirm aku berbulu jekkkk.

No comments:

tweet..

Followers