Thursday, February 10, 2011

SEMPORNA

Dh siap2 lunch,makan nasi bungkus jer pun.Semalam tak jadik nk beli brg dapur.Aku update blog pun kt ruang depan ni sesambil tgk citer Sejuta Cinta Marshanda.

Cuaca kt cni panas tul cepat je kering baju2 yg aku jemur tu.Tadi turun tangga nk pg beli lunch aku terserempak dgn budak2 sekolah dok melepak kt tangga tu sambil hisap rokok.Huihhh sedapnyer.Depa tak sedo aku dok perati dr tangga atas.Klu ade camera tu aku snap jer.Biaqlh!Bila depa nampak aku terus p buang rokok tu n larik.Dlm sedozen jugaklh!

Hok anak orang kite tak boleh nak buat ape.Taulh mak pak depa nk mengajar.

Pelakon Indonesia ni ganteng2 banget sih.Klu yg rupa darah campuq2 tu uihhhh lawaaaaaaaaaaaaaaa.

No comments:

tweet..

Followers