Thursday, February 10, 2011

COMPACT AKU?

Baru logout dr acc nuffnang aku.Semu BE aku dh jadi ME.Bila pulaklh nk dapat BE baru lak yer Cik Nuff.Aku dok kehulu kehilir dlm rumah ni crk compact powder aku.Mende2 kecik ni klu hilng mmg ngak ketemu.Ni mmg nak aku membuang lui lagi kt Watson.

Aii pakai compact Maybelline je uuuu.Muka aku ni tak ade byk masalah pun, pakai  ape pun IN ajer.Dulu masa muda remaja muka aku kemain berminyak.Nak buang minyak tu hari2 aku pakai pupur cap amoi ni hah.

googled

Bertahun jugak aku pakai sampai hilang minyak tu.Pastu aku stop,sekarang ni either Maybelline or aku pakai Baby Johnson je.Aku sekarang dok jeling2 nak pakai compact MIYAMI gak.Aku dgo review bagus jer pas gune compact tu.Nntlh aku carikkn.

googled

Pakai yg hok murah gni pung muka elok jer nape nk gune yg mahal.Tapi klu ade bajet lebih nak beli yg mahal ape salahnyer kan.=P

No comments:

tweet..

Followers