Friday, February 11, 2011

FLAT?

Sambil tulis post ni aku dok browsing2 through some webs.Ade some project nak buat ckit.Eh tadi aku tgk pic Heliza Helmi dr satu blog ni cantik je si Heliza ni kan and i love her shawl!

Minggu lepas sebenarnya aku ade 2 interview tapi aku cuma citer satu jer dlm post.Kira bz jugaklah byk benda aku nak study.Terima kasih sgt kt kwn aku yg menghantar pastu ambik aku balik.Dh aku mcm tak reti je cemane nak sampai tempat interview tu.

Sehari sebelum tu aku p lah carik kasut,mmg kelam kabut punye.Aku kn mmg last minit punya org.Jangan ikut perangai aku ni.Last2 aku ended dgn flat bole??


Sbb murah aku sembat jerlah.=P

No comments:

tweet..

Followers