Friday, February 11, 2011

PERUT MU!

''Hidup mewah dgn kesusahan org lain'' Haha aku buat ayat selingan jer tu terbawak2 pulak pas baca one post dr sahabat blogger kita.Jangan ingat aku nk buat entry hal2 gtu.Belum lagi koo.

Dalam entry ais tu mmg tak elok aku dok bising2 nak nasi bubur gak!Dua malam lepas aku dptlh, sampai ke Kpg Baru aku carik rupenyer makcik kedai dekat rumah aku ni ade je jual.Haihh tulah bukan nak survey dulu

.

Ni aku tepek gambar bubur kacang jek ganti gambar nasi bubur yg aku dh ngap dulu smpai abes=P Sedap uuu.

Dr tgahari tadi perut aku dok meragam jer ni.Nasib baek aku kt umah nk p toilet pun senang.Penangan makan nasi lemak pagi tadilah ni.Ehhh baru sedor tgahari aii tak makan uuu.Aii kurus leh jadik model Nur.=P

Sekali harunglah dgn entry ni aku mempelawa sesape yg sudi utk EXCHANGE link dgn blog aku ni.Aku tgk Link list aku tu tak berape nak meriah lah.Dulu masa mula2 berblog meriah jer sana cni nak exchange link.Sekarang mcm senyap dah.Klu sudi korang komen and bagi link skali.Senang aku nak p blog korang nak tgklah ade ke idak link aku tuh.

No comments:

tweet..

Followers