Tuesday, February 15, 2011

ENGKAU TIADA HAK

Aku dh plan nak buat besday treat tapi non menjadi.Angkut my fren ke klcc ko beli je ape yg ko nak tp wth certain budjetlah.Klu tak wat gtu tak ke die mintak handbag Tods!Hahaha.Sekali kwn aku blank tak tau nak beli ape dekat 2 jam pusing klcc xde jugak yg berkenan katenyer.Udahnyer klu gtu kita pg lain kali jer lah.

Ada satu kedai kat sungai besi tu yg aku dok mggila kerabu mangga nya.Sedap tau sbb tu aku dtg balik kedai mu abe.Ntah mcmane abe yg masak tu ngantuk agaknyer sume lauk aku order takde rasa.Dah kawan aku bebel.

Iyolah karang tak mkn cni dah.

Aku makan hati ko dgn sikap seorang insan yg langsung TIADA pertalian darah dgn family aku dok control hidup family aku.Aku sendiri pun tak tau ape ke motif nya.Adik akulah paling malang dia paksa adik aku buat mcm2 seolah2 adik aku tu budak sekolah rendah yg takde akal Heh!ko tu bkn bapak aku pun ntah sapa2 ko tu!Ko usik jiwa adik aku pun rasa sekali tau!

Tgk aku yg baik hati ni dah berapi-api.

No comments:

tweet..

Followers