Wednesday, February 16, 2011

CIK D KE PIZZA HUT.

Salam maulidur rasul semua walaupun dh lambat sehari.Pagi2 aku dok depan tv jer tgk2 perarakan kt Putrajaya tu.Dulu kecik2 aku join berarak kt kampung sampailah ke masjid kmpung seberang.Seronok ramai2 pastu dgar bekas cikgu agama aku bg ceramah.Sekarang dh jadi imam pun.

Dh besor ni aku tgk dr tv jer dgar ceramah pung dr tv gak.Tgahari aku zasss ke Pizza Hut.We eat,laugh and share!Biase klu tgahari aku mkn nasi berlauk jer.Mmg gaya aku gtu tekak org melayu katakan kecuali semalam la coz aku nak usha something yg penting sgt=P


Kemain haus aku.Dr pagi aku tak minum and makan pape.Nikmat smpai tak leh nk bukak mata!



Nape takde gambo pizza?Aku pun taktau bila aku aku check balik camera aku gambo sume pesen gni.Salahkan kwn aku naaa.Dessert tu aku rasa ckit2 jer ai tak minat sgtlah aiscream2 ni.Manis!

No comments:

tweet..

Followers