Tuesday, October 12, 2010

KEJUTAN DARI NUFFNANG!

Hi girls!Hari ni terasa macam mengantuk jer,semalam tak cukup rehat agaknya.Apa yg menarik hari bangun pagi masak nasi goreng packing2 buat bekal.Hahaha jarang nk dpt semangat kus2 mcmtu.=P Lepas tu belum pn sempat nk kuar rumah saya dh kene kuarkan my money to pay on something.Sebenarnya saya dh plan nk beli something ttp hal tu potong stim betul la.Kene menunggu baliklh jawabnya ni.


Tuhan kan Maha adil klu kita xdpt sesuatu yg kita nak semestinya Dia planning something yg lebih baik dari itu.Dgn mood yg agak tak puas hati tu sy log in acc nuff n tb2 saya tersenyum i got new buffered!Syukur2 ada rezeki yg dtg tggal nk usaha jer lagi=)


terima kasih semuanya!

3 comments:

Pink Mama said...

Alhamdulillah murah rezeki ya =)

delour said...

pink mama
alhamdulillah=)

sumpit said...

a'ah kejutan yg x disangka....samelah kite..hehehe

tweet..

Followers