Saturday, January 28, 2012

Tak Puas!

Nak tergelak aku baca news kat satu laman web ni..Makin hari makin tak logik insan2 tu..

Ok dah settle Jamboree di Perpustakaan Awam Kuala Pilah tadi.Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.

Haritukan kawan aku dok ajak makan malam pekene udang goreng tepung HERE tapi macam tak puas makan nak lagi loh..Jadi malam tadi aku g rembat udang kat Carrefour buat udang tepung versi sendiri nyer..


ginilah rupanya klu ambik gambar guna hp

Dapatlah dalam semangkuk gitu.Ni kalau kat kedai dah berape aku kene ni.Apalagi ambik sos konar baring depan tv sambil tengok Hulk.Marvelesss!!! 


No comments:

tweet..

Followers