Thursday, January 12, 2012

Ayam Goreng McD lebih istimewa!


Setelah berbulan baru la sempat nak pijak kaki ke McD.Sekarang ni dah kurang ckit makan fastfood baguslah kan tak asyik sumbat lemak jer.Hehehe..


Makanan kegemaran aku kat depan aku tuh.Aduh ngak bisa ku tolak klu orang dah offer=P Serius sedapppppp...


Ayam goreng McD kini dan selamanya..Hahaha..Ade Awang Hitam kat depan aku,die order ayam goreng gak.Bia budak McD tu bagi ''Ohhh too small too small i want big ones''.Bila time aku lak nak jugak aku cakap tapi aiii maluuuuuuuuuuuuulahhh...jadi dapatlah peha ayam cinonet ni...T_T

4 comments:

NighBerkz Ent said...

KFC un best gak..hakhka

http://nighberkz.blogspot.com

delour said...

NighBerkz
McD lg sedap..!wah xnk kalah gtu=p

NighBerkz Ent said...

hakhka saya bru lepas makn KFC jadi KFC sedap..hakka


http://nighberkz.blogspot.com

delour said...

nighberkz
hahaha klu kfc chessy wedges tu yg sedap giler..=D

tweet..

Followers