Thursday, January 12, 2012

First day with P1 Wimax!


Disebabkan kat rumah aku ni wifi macam nak taknak jer share,jadi aku nekad beli sendiri pakai sendiri lagi puas hati.Mula2 aku ingt nak ambik Broadband Digi tapi amoi tu kata signal broadband sampai tingkat 5 jer so aku beli jerlah P1 Wimax!


Signal weak tapi berdesup lajuuuuuuuu.Nak jugak aku tengok macamana kelajuan nya kalau dapat Good signal..Pernah dapat ke??

Dalam 7 hari kalau tak puas hati boleh pulangkan semula modem 4g ni.Baru first day comfirmlah terbaik.Aku bajet dalam 7 harini performance mesti 1st class punya..Jangan lepas tu jadi lain pulak...

4 comments:

MakNgah said...

sy dah setahun pakai p1. Sangat bagus. Maybe kawasan baik punya kan. hahaha. laju pun laju.

delour said...

makngah
yay dah ade testimoni dr pengguna P1..=D klu bagus ni mmg sy tak tukar2 dah..hehe

Mohd Shukri Fadzillah said...

cube check pencawang p1 terdekat, kalau sgt dekat then ok la.. mcm saye.. awal2 je ok.. pastu ko. hehe.

delour said...

mohd shukri fadzillah
aduhh ni yg nanges dengar ni..=(

tweet..

Followers