Tuesday, January 3, 2012

Cian my aunt kene pow=(

Ingat lagi tak my aunt yg pindah aritu?Klu tak ingat refer Airport Banjir.Barang2 perabot semua my aunt poskan guna kargo.Jadik barang2 tu sampai semalam.



Kebetulan time tu my aunt call aku tanya pasal something yg die bagi.Nak tau tak ape my aunt bagi??Next entry lah korang.Tak menyabar tau korang ni..hehehe..So berbalik pada citer kargo tadi bila kontena tu dah sampai rumah,my aunt dah turunkan barang2 semua.Bila nak bawak balik lori kontena tu stuck..

My aunt kata klu dah lebih 4 jam kontena tu kat ctu kite kena bayar ikut per hourlah.Time die call aku tu dah lebih 4 jam tau!!Disebabkan konon2nya stuck kat celah2 batu tulah..Pastu my aunt kata die kene sewa ape ntah utk tarik lori tu pulak.Melayang Rm300 gtu jer.

Dahlah kene bayar per hour tu pastu kene bayar RM300 lak utk tarik lori tu!Eeee mentanglah my aunt tu orang baru kat sana kau pow kemain!Tak suke ah gitu.

Pic kredit to Clker

No comments:

tweet..

Followers