Sunday, January 1, 2012

Macamana nak buang benda alah ni???

Bende last yg aku buat kat blog ni selain update blog adalah letak widget prayer time.Bila aku loading balik blog takde masalah pun macam biase jer.


Beberapa jam pastu bila aku buka blog balik tetiba muncul widge MyJodoh(anak panah merah) seperti printscreen kat atas ni.Macamane bende alah tu boleh ada kat blog aku sedangkan aku join pun tak bende gitu.Atau adakah sebab widget yg aku letak tu???

Aduh dahlah aku ni bukan reti sangat pun bende2 gitu.Senang citer korang macamana nak buang bende alah tu?


Update!!
Yeahh now sudah takde rupanya widget tu datang dari widget prayer time tu.Nak taknak kenelah buang prayer time tu carik yg lain pulak..

2 comments:

Pondok Usang said...

a ah.. dtg dari widget tuu...
selamat tahun baru dik..

delour said...

pondok usang
tq.Selamat Tahun Baru jugak=D

tweet..

Followers